Aubergine hot pot

Kr.

Kr. 198,-

En klassisk rett på det kinesiske middagsbordet, aubergine er et rikelig protein og andre vitaminer og næringstoffer

A classic dish on the Chinese dinner table. Eggplant is very rich in protein and other nutrients

Soya

Fargemiksing kalde nudler

Kr.

Kr. 218,-

Hjemmelagde nudler med ulik smak, serveres med grønnsaker, peanøtter og chiliolje

Homemade noodles with different tastes, served with vegetables, peanutes and chili oil

Hvete

Wok udon nudler

Kr.

Kr. 198,-

Japanske udon nudler wok med kylling, pak choy, rødløk, bønnespirer, vårløk, soyasaus og risvin.

Japanese udon noodle woked with chicken, pak choy spring onion, bean sprouds, soy sauce and rice wine.

Soya

Mapu tofu vegetar

Kr.

Kr. 198,-

Myke tofu i ildfast ofrm med squash, aubergine, vårløk

Soft tofu in hot pot with squash, aubergine, scallion

Soya

Buddha hot pot

Kr.

Kr. 198,-

Sesong-sopp og tofu i ildfast ofrm med szechuan saus

Seasonal mushrooms and tofu in clay pot with szechuan sauce

Soya

Stekt kinakål

Kr.

Kr. 135,-

En typisk kinesisk vegetar-rett. Stekt kinakål med kinsesisk eddik og tørket chili

A typical Chinese vegetrian dish. Fried Chinese cabbage with Chinese vinegar and dried chili

Pannestekt brokkoli

Kr.

Kr. 135,-

Pannestekt brokkoli med hvitløk og vegetariansk saus

Pan-fried broccoli with garlic and vegetarian sauce

Yang Zhou stekt ris

Kr.

Kr. 155,-

Yang Zhou provins stekt ris med kylling og grønnsaker

Yang Zhou province fried rice with chicken and vegetables