Julebord

Ønsker dere et annerledes julebord? Hva med å vente med den tradisjonelle julemiddagen til selve familiemiddagen på julaften, og prøve noe helt nytt for julebordet i år? Hvor eksotisk det skal være, er opp til dere. Vi kan komponere en helt spesiell meny, skreddersydd etter deres smak og preferanser. For å bestille, kontakt oss på tlf.: 47869632.

Eller januarbord?

God mat og god stemning med gode kolleger er gode ting – uansett årstid.

På Soya tror vi julebordkonseptet funker også utenom juletida. Og uten julemat. Hvorfor ikke legge et festlig lag til måneden derpå? Kall det et nyttårsbord, eller kanskje et januarbord.

I julebordsesongen er det trangt om plassen. Dersom selskapet ditt er stort, er det meste allerede fullbooket. Med et januarbord på Soya får du:.

  • Spennende og variert mat – alle får noe de har lyst på.
  • Mange sunne alternativer – et januarbord ikke trenger å krasje med nyttårsforsettene.
  • Nok plass til stoooore selskaper – intim atmosfære til de mindre.
  • Sentral beliggenhet – gode priser

Januar er mer enn bare måneden derpå. Book et januarbord nå, så har dere noe å se fram til også etter at desember er omme.

null

BOOKING

Ønsker du å booke bord hos oss?

null

MENY

Se menyen her!

null

ÅPNINGSTIDER

Mandag - torsdag: 12:00 - 23:00
Fredag - lørdag: 12:00 - 24:00
Søndag: 13:00 - 23:00

Obs! Kjøkkenet stenger en time tidligere.

Reisevante nordmenn setter større krav til maten som blir tilberedt på restauranter her hjemme. Vi ønsker ikke å være en av mange restauranter som selger fornorsket gatekjøkkenmat i forkledning. Derfor kan du stille større krav til oss enn typiske asiatiske restauranter du kjenner fra Norge.
Vårt kjøkken skal stå for god kvalitet.