Restauranten

Soya Restaurant har plass til 130 gjester totalt. Ønsker du å holde privat selskap, har vi to forskjellige løsninger: V kan vi ta imot opp til 70 gjester på mezzaninen, og servere opp til 24 i et separat selskapsrom.

Med mer enn 3000 års historie er soyasausen den ingrediensen som virkelig kjennetegner asiatisk matlaging. Det finnes mange forskjellige varianter av soyasaus gjennom Sørøst-Asia. Soyasaus brygges gjennom en naturlig gjæringsprosess som har sitt opphav i Kina.  Med sin distinkte smak er soyasaus en naturlig smaksforsterker – den 5. grunnsmak, ved siden av surt, søtt, salt og bittert. I Soya Restaurant ønsker vi å tilby internasjonale delikatesser tilberedet med gode, lokale råvarer. Vi vil tilby deg sunn mat, som samtidig har den gode smaken i behold.

I Kina er et måltid en sosial begivenhet som er ment til å deles i fellesskap med andre. Vår meny er bygget opp rundt denne tanken. Rettene serveres derfor på tradisjonelt familievis for å sikre at alle gjestene får en smakebit av hver enkelt rett. Den kinesiske kulturen er i stor grad bygget på harmoni. Også på kjøkkenet er harmoni en viktig del av måltidet.  For å sikre en balanse av smak, duft, konsistens og fargespill på hva som presenteres, blir bestilling tradisjonelt gjort av kun 1 person – som normalt er verten.  Er dere flere, og ønsker innspill, står vår hovmester alltid klar til å geleide dere gjennom en kulinarisk opplevelse.

Under finner du et utvalg bilder av vår restaurant.

null

BOOKING

Ønsker du å booke bord hos oss?

null

MENY

Se menyen her!

null

ÅPNINGSTIDER

Mandag - torsdag: 12:00 - 23:00
Fredag - lørdag: 12:00 - 24:00
Søndag: 13:00 - 23:00

Obs! Kjøkkenet stenger en time tidligere.

Reisevante nordmenn setter større krav til maten som blir tilberedt på restauranter her hjemme. Vi ønsker ikke å være en av mange restauranter som selger fornorsket gatekjøkkenmat i forkledning. Derfor kan du stille større krav til oss enn typiske asiatiske restauranter du kjenner fra Norge.
Vårt kjøkken skal stå for god kvalitet.