Dampet havabbor

Kr.

Kr. 329,-

Dampet hele fersk havabbor med purrløk, vårløk og hakket hvitløk i lys soya saus

Steamed whole fresh sea bass with leak, spring onion and chopped garlic in light soy

Fisk, soya

Szechuan fish

Kr.

Kr. 298,-

Tradisjonell og berømte rett med en smak av szechuan. Retten serveres med grønnsaker og tynne skiver av breiflabbfilet på toppen av retten sammen med tørket chili, szechuanpepper, hvitløk og koriander

Traditional and famous dish with a taste of szechuan. It's served with vegetables and thin slices of monkfish on top o fthe dishes together with dried chili, szechuanpepper, garlic and coriander

Fisk, sesamfrø, soya

Oliven kongereker

Kr.

Kr. 289,-

Wok oliven form kongereker med sukkererter i hvitløksaus

Woked olive form king prawns with snow peas in garlic sauce

Skalldyr, egg

Breiflabb

Kr.

Kr. 298,-

Dampet breiflabb i vårløk, ingefær og soyadressing

Steamed monkfish with scallion, ginger and soyadressing

Fisk, soya

Sennep kongereker salat

Kr.

Kr. 279,-

Kongereker i hjemmelaget spesial sennep saus, serveres med salat

King prawns in homemade special mustard sauce, served with salad

Skalldyr, sennep, sesamfrø