Om Soya Restaurant AS

Om Soya Restaurant AS

Med mer enn 3000 års historie er soyasausen den ingrediensen som virkelig kjennetegner asiatisk matlaging. Det finnes mange forskjellige varianter av soyasaus gjennom Sørøst-Asia. Soyasaus brygges gjennom en naturlig gjæringsprosess som har sitt opphav i Kina.  Med sin distinkte smak er soyasaus en naturlig smaksforsterker – den 5. grunnsmak, ved siden av surt, søtt, salt og bittert. I Soya Restaurant ønsker vi å tilby internasjonale delikatesser tilberedet med gode, lokale råvarer. Vi vil tilby deg sunn mat, som samtidig har den gode smaken i behold.

I Kina er et måltid en sosial begivenhet som er ment til å deles i fellesskap med andre. Vår meny er bygget opp rundt denne tanken. Rettene serveres derfor på tradisjonelt familievis for å sikre at alle gjestene får en smakebit av hver enkelt rett. Den kinesiske kulturen er i stor grad bygget på harmoni. Også på kjøkkenet er harmoni en viktig del av måltidet.  For å sikre en balanse av smak, duft, konsistens og fargespill på hva som presenteres, blir bestilling tradisjonelt gjort av kun 1 person – som normalt er verten.  Er dere flere, og ønsker innspill, står vår hovmester alltid klar til å geleide dere gjennom en kulinarisk opplevelse.