Full meny

    • SETT-MENYER / SET-MEAL

      Våre sett-menyer er lagt opp til at alle gjester skal dele maten og smake av alle retter fra menyen. Sett-menyene er for 2 personer eller flere. Velkommen!

    • Meny A (4 retter)

      599 (Vin er ikke inkludert i prisen)

      FORRETT

      Dim sum: Kokkens utvalg av våre fire mest populære Dim sum:
      Ha kow, Sui Mai, Goyza og Baby black ribs.

      Vinanbefaling: The Crossings Sauvignon Blanc, New Zealand
      Allergener: Hvete, Egg, Soya, Skalldyr, Sesamfrø

      MELLOMRETT

      Peking-and serveres med pannekaker og hjemmelaget hoisinsaus;

      Vinanbefaling: Bouchard Heritage du conseller pinot noir, Frankrike
      Allergener: Hvete, Egg, Soya, Sesamfrø

      HOVEDRETT

      Pepperbiff- Cantonese style;
      Tigerreker-  woket i szechuan peppersaus;

      Vinanbefaling: Cantina segret reserve, Portugal
      Allergener: Hvete, Soya, Melk, Selleri, Bløtdyr, Skalldyr

      DESSERT

      Hvit og mørk sjokolademousse<-strong>- serveres med eksotisk frukt og jordbær sorbet.

      Anbefalt dessertvin: Coteaux Du Layon, Moulin Touchais, Frankrike

    • Meny B (3 retter)

      488 (Vin er ikke inkludert i prisen)

      FORRETT

      Vårruller - med scampi, kylling, ost og hjemmelaget sweet-chili dipp.

      Vinanbefaling: Domini veneti soave classico
      Allergener: Hvete, Melk, Egg, Skalldyr

      HOVEDRETT

      Kylling "Gong Bao"
      Denne berømte kyllingretten, oppkalt etter den kinesiske generalen Gong Bao, er et "must" i enhver kinesisk restaurant. Med en hvitløk- og "Gong Bao" saus og cashewnøtter.

      Allergener: Hvete, Cashew, Soya

      KOLOYUK

      Denne klassikeren kommer vi ikke utenom. Svinenakke fra Jæren gård, med sursøtsaus. Serveres med frisk ananas og jordbær.

      Vinanbefaling: Amarone della valpolicella classic, Domini Veneti
      Allergener: Hvete

      DESSERT

      Fritert bananer<-strong> - En klassisk dessert, serveres med iskrem ved siden av.

      Anbefalt dessertvin: Righetti recioto della Valpolicella

    • VEGETAR / VEGETARIAN / VEGAN

    • 90.YANG ZHOU STEKT RIS VEGETAR

      155

      Yang Zhou provins stekt ris med grønnesaker.
      Yang Zhou province fried rice with vegetables.

    • 91.PANNESTEKT BROKKOLI

      135

      Pannestekt brokkoli med hvitløk og vegetarisk østerssaus.
      Pan-fried broccoli with garlic and vegatarian oyster sauce.

    • 92.BUDDHA HOT POT

      198

      Sesongens sopp og tofu i ildfast form med Szechuan saus.
      Seasonal mushrooms and tofu in clay pot with Szechuan sauce.

      SLIGHTLY SPICY

    • 93.MAPO TOFU VEGETAR

      198

      Myk tofu i ildfast form med squash, aubergine, vårløk og chayote.
      Soft tofu in hot pot with squash, aubergine, scallion and chayote.

      SLIGHTLY SPICY

    • 94.WOK UDON NOODLES VEGETAR

      198

      Japanske udon nudler i wok med, pak choy, soyasaus og risvin.
      Japanese udon noodles wok with, pak choy, soy sauce and rice wine.

      Allergener: Hvete, Soya

    • FORRETTER / DIM SUM

    • Allergi/ Allergies

      Rettene kan inneholde spor av nøtter og andre allergifremkallende ingredienser.
      Vennligst rådfør med vår servitør dersom du har noen allergier.
      The dishes may contain traces of nuts or other ingrediens that may provoke allergies.
      Please let our staff know if you have any allergies.

    • 1.ROASTED CHAR SIU PAO

      79

      Kinesiske hveteboller fylt med grillet ribbekjøtt.
      Chinese bun with grilled pork stuffing.

      Allergener: Hvete, Soya

    • 2.VÅRRULLER

      125

      Vårruller med scampi, kylling, ost og hjemmelagt sweet-chili dipp.
      Spring rolls with scampi, chicken, cheese and homemade sweet chili dip.

      Allergener: Hvete, Melk, Egg, Skalldyr

    • 3.HA KOW

      79

      Dampet dumplinger med kongereker.
      Steamed dumplings with king prawns.

      Allergener: Hvete, Soya, Skalldyr, Sesamfrø

    • 4.WONTON

      79

      Dampet dumplinger med kylling og reker, serveres med soya-chilisaus.
      Steamed dumplings with chicken, pawns, and soya-chili sauce.

      Allergener: Hvete, Egg, Soya, Skalldyr, Sesamfrø

    • 5.BABY BACK RIBS

      119

      Braisert i ildfast form, barbecuesaus og risvineddik.
      Pork ribs braised in a clay bot with BBQ sauce and rice wine vinegar.

      Allergener: Soya, Sesamfrø

    • 6.BUTTERFY SCAMPI

      134

      Kongereker i tempura med sesamfrø og hvitløk.
      King prawns tempura with sesames seeds and garlic.

      Allergener: Hvete, skalldyr, sesamfrø

    • 7.DIM SUM MIX

      149

      Kokkens utvalg av våre tre mest populær dim sum.
      Chief's recommendation of our three most popular dim sum.

      Allergener: Hvete, Egg, soya, skalldyr, sesamfrø

    • 8.PEKING AND (SOM FORRETT, FOR 2 PERSONER)

      299

      Grillet and fra Holte gård med aromatiske krydder. Serveres med pannekaker og hjemmelaget hoisinsaus.
      Roasted duck from Holte farm prepared with aromatic herbs and served with pancakes and homemade hoisin sauce.

      Allergener: Hvete, Soya, Sesamfrø

    • 9.SIU MA

      79

      Siu Ma er en dampet dim sum fylt med marinert svinekjøtt or reker.
      Siu Ma is a steamed dim sum filled with marinated pork and prawns.

      Allergener: Hvete, Egg, Soya, Skalldyr

    • 10.DUCK GYOZA

      98

      Dampet og stekt dumplinger, fylt med andefilet og kinesisk gressløk.
      Steamed and fried dumplings filled with duck and Chinese chives.

      Allergener: Hvete, Soya, Sesamfrø

    • 11.PRAWN & CHIVES DUMPING

      79

      Dampet, fylt med kongereker og kinesisk ramsløk.
      Steamed dumpling filled with king prawns and Chinese leek.

      Allergener: Hvete, Skalldyr

    • 12.BEAN CURD SKIN ROLLS

      79

      Fritert med lemongrass, svinekjøtt, bambusskudd, Black Fungusog gulrot.
      Fried rolls with king prawns, pork, bamboo shoots, black fungus and carrot.

      Allergener: Hvete, Skalldyr

    • ANDRE SMÅRETTER / OTHER SMALL DISHES

    • 20.LAMMECARRÉ

      146

      Lammecarré med koreansk krydder og kimchee.
      Rack of lamb with Korean spices and kimchee.

      Allergener: Hvete, Soya

    • 21.BIFF SATAY – MALAYSIAN STYLE

      149

      Okseindrefilet på spyd, serveres med peanøtter og sataysaus.
      Tenderloin of beef on sticks, served with peanut and satay sauce.

      Allergener: Peanøtter, Soya, Sesamfrø

    • 22.SEASONAL SALAD

      139

      Blandet salat med ferske sesonggrønnesaker.
      Mixed salad with fresh seasonal vegetables.

      Allergener: Egg

       

       

    • 23.SALMON SASHIMI

      125

      Fersk laksesashimi, servert med hjemmelaget sweet chili dipp.
      Fresh salmon sashimi, served with homemade soy sauce and caviar.

      Allergener: Soya, Fisk

    • 24.TOAST SCAMPI

      139

      Fritert toast med scampimos, og hjemmelaget sweet-chili dipp.
      Fried toasted mashed scampi with homemade sweet chili dip.

      Allergener: Hvete, Egg, Skalldyr, Sesamfrø

    • 25.GRILLEDE KYLLINGVINGER

      119

      Autentisk kinesisk grillede kyllingvinger, marinert med hjemmelaget saus.
      Authentic Chinese grilled chicken wings, marinated with homemade sauce.

      Allergener: Soya, Hvete, SLIGHTLY SPICY

    • SPESIALRETTER / SPECIALTY

      (ONLY AVAILABEL WHEN BOOKED 2 DAYS IN ADVANCE)

    • 70.HONGKONG STYLE GRILLET AND (EN HEL AND - NOK FOR 4 PERSON)

      1589

      Hele anden blir vasket, skyllet og marinert i kinesisk saus for en dag. Deretter grillesden sakte i ovnen neste dag. Crispy på utsiden og saftig inni.
      (Merk: retten serveres med bein i kjøtt)
      The whole duck is first washed, rinsed and marinated in Chinese sauce for a day. Then it will be grilled in the oven during the next day. Crispy on the outside & tender and juicy on the inside.
      (Note: the dish i served with bone in meat)

      Allergener: Soya

    • SUPPER / SOUPS

    • 30.TOM YUM KUNG

      119

      Klassisk sterk og syrlig thaisuppe, med kongereker, galangal og sitrongress.
      Classic hot and sour Thai soup with prawns, galangal and lemon grass.

      Allergener: Skalldyr, SLIGHTLY SPICY

    • 31.SZECHAUN HOT AND SOUR

      98

      Sterk og syrlig suppe med grillet and.
      Hot and sour soup with grilled szechuan duck.

      Allergener: Hvete, Egg, Soya, Sesamfrø, SLIGHTLY SPICY

    • 32.WONTON SUPPE

      109

      Wonton-suppe med sjøgress, vårløk og kinesisk eddik, syrlig smak.
      Wonton soup with seaweed, scallion and Chinese vinegar with a sour taste.

      Allergener: Hvete, Egg, Soya, Skalldyr

    • SJØMAT / SEAFOOD

    • 40.BLÅSKJELL

      238

      Blåskjell i wok med vårløk, ingefær, hvitløk, chili og kinesisk risvin.
      Wok mussels with scallion, ginger, garlic, chili and Chinese rice wine.

      Allergener: Skalldyr, SLIGHTLY SPICY

    • 41.PEPPER SALT KING PRAWNS

      279

      Kongereker med salt, pepper og chili.
      King prawns with salt, pepper and chili.

      Allergener: Skalldyr, Selleri, MEDIUM SPICY

    • 42.SJØMAT MED RØDKARRI

      289

      Kongereker og breiflabb med Thai rød karrisaus.
      King prawns and monkfish in Thai red curry sauce.

      Allergener: Skalldyr, Bløtdyr

    • 43.TIGER REKER

      289

      Tiger reker med kamskjell, woket i szechuan peppersaus.
      Tiger prawns with scallops in szechuan pepper sauce.

      Allergener: Skalldyr, Selleri, Bløtdyr, MEDIUM SPICY

    • 44.SOYA'S SJØMATTALLERKEN

      349

      ½ hummer, breiflabb og kamskjell  i hjemmelaget asiatisk hummersaus.
      ½ lobster, monkfish and scallops in homemade asian lobster sauce.

      Allergener: Hvete, Soya, Skalldyr, Fisk, Selleri, Bløtdyr

    • 45.BREIFLABB

      298

      Dampet breiflabb i vårløk, ingefær og soyadressing.
      Steamed monkfish with scallion, ginger and soyadressing.

      Allergener: Hvete, Fisk, Soya

    • 46.SZECHUAN FISH OG BEEF

      298

      Trandisjonell szechuan kokt fisk eller biff. Retten serveres med grønnesaker og tynne skiver av breiflabbfilet eller biff på toppen med tørken chili, hvitløk og koriander.
      Tranditional and famous dish with a taste of szechuan. It is served with vegetables and thin slices of monkfish or steakbeef on the top together with dried chili, garlic and coriander.

      Allergener: Soya, Skalldyr, Sesamfrø, SUPER SPICY

    • KJØTTRETTER / MEAT

    • 50.PEPPERBIFF - CANTONESE STYLE

      289

      Tykke strimler av indrefilet av biff i peppersaus, kongeøsterssopp og pak choy.
      Tenderloin of beef with pepper sauce, king oyster mushrooms and pak choy.

      Allergener: Hvete, Melk, Soya

    • 51.PANG PANG BIFF

      289

      Pannestekte biffstrimler av indrefilet i en søtlig chilisaus tilsmakt soyabønnepasta - en spesialitet fra det szechuanske kjøkkenet.
      Shredded beef tenderloin panfried in a sweet & sour sauce with soybean pasta - a special treat from the szechuan kitchen.

      Allergener: Soya, Selleri, SLIGHTLY SPICY

    • 52.KOLOYUK

      239

      Svinenakke fra Jæren gård, med sur - søtsaus tilsmakt tamarind. Serveres med frisk ananas og jordbær.
      Pork from Jæren farm prepared in sweet & sour sauce with tamarind, served with pineapples and strawberries.

    • 53.HISTORISK RETT: DONGPO KJØTT (ONLY 20 PER. PER DAY)

      289

      Stuet med svinekjøtt, kjøttet er halvt fett og halvt magert. Det er også tilsatt Shaoxin risvin.
      Dongpo pork uses meat that is half fat and half lean. And add Shaoxin rice wine.

      Allergener: Soya

    • 54.KINESISKE KJØTTBOLLER

      279

      Hjemmelaget friterte svinekjøttboller med tofu, grønnsaker og sur - søt saus.
      Homemade pork ball fried with tofu, vegetables and sweet & sour sauce.

      Allergener: Hvete, Soya

    • 55.AUBERGINE-HOT POT MED KJØTTDEIG AV SVIN

      249

      Denne er klassisk rett på det kinesiske middagbordet. Aubergine er rik på proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer og kalsium, fosfor, jern og andre næringsstoffer.
      A classic dish on the Chinese dinner table. Eggplant is rich in protein, fat, carbohydrates, vitamins and calcium, phosphorus, iron and other nutrients.
      Allergener: Soya, SLIGHTLY SPICY

    • 56.KYLLING "GONG BAO"

      249

      Denne berømte kyllingretten, oppkalt etter den kinesiske generalen Gong Bao, er et “must” i enhver kinesisk restaurant. Med en hvitløk-og chilipepper saus og cashewnøtter.
      Famous chicken dish named after an Chinese general Gong Bao. It is prepared with garlic and chili pepper sauce and cashew nuts.

      Allergener: Hvete, Cashew, Soya

    • 57.KYLLING I SURSØT

      239

      Sprøstekt  kyllingfilet fra Jæren gård med kjærlighetsfrukt og sursøtsaus.
      Deep fried chicken breast from Jæren farm, with lychees and sweet & sour sauce.

    • 58.KOREANSK STIL KYLLINGLÅR

      229

      Sprøstekt kyllinglår med salat og hjemmlagt majonesdipp.
      Fried chicken leg with salad and homemade mayonnaise dip.

      Allergener: Hvete, Melk, Egg

    • 59.KAM KON "HOTPOT"

      299

      Til denne retten braiseres råvarene i en ildfast leirpanne, med kylling, lam, biff og kongereker og grønnsaker i en tomatisert hvitløk - og chilipeppersaus.
      The ingredienses are braised in a claypot with chicken, lamb, beef and kingprawns in garlic-chili-pepper sauce with tomatoes.

      Allergener: Skalldyr, Selleri, MEDIUM SPICY

    • 60.PEKING AND (SOM HOVEDRETT, FOR 1 PERSONER)

      299

      Grillet and fra Holte gård med aromatisk krydder, Serveres med pannekaker og hoisinsaus.
      Roasted duck from Holte farm prepared with aromatic herbs and served with pancakes and hoisin sauce.

      Allergener: Hvete, Soya, Sesamfrø

    • 61.KOKKENS GRILL TALLERKEN

      349

      Kokken griller lammecarre, kyllingspyd og 1/2 hummer. Serveres asiatisk salat.
      Chef's BBQ plate with lamb rack, chicken skewer and 1/2 lobster. Served with asian salad.

      Allergener: Hvete, Egg, Soya, Skalldyr

    • RIS & NUDLER / RICE & NOODLES

    • 80.CRISPY NOODLES

      235

      Sprøe nudler woket med indrefilet av biff i en fyldig shiitake & oystersaus.
      Deep fried crispy noodles with beef tenderloin in a rich shiitake & oyster sauce.

      Allergener: Hvete, Egg

    • 81.WOK UDON NOODLES

      249

      Japanske udon nudler i woke med kylling, pak choy, rødløk, bønnespirer, vårløk, soyasaus and risvin.
      Japanese udon noodle woked with chicken, pak choy spring onion, bean sprouts, soy sauce and rice wine.

      Allergener: Hvete, Soya

    • 82."YANG ZHOU" STEKT RIS

      198

      Yang Zhou provins stekt ris med kylling og grønnsaker.
      Yang Zhou province fried rice with chicken and vegetables.

      Allergener: Egg

    • 83.STEKT RIS MED EGG

      139

      Et klassisk tilbehør på middagsbordet.
      Fried rice with egg - a classic at the Chinese dinner table.

      Allergener: Egg

    • 84.BRAISED BEEF NUDLER SUPPE

      259

      Klassisk kinesiske braisert biff, med egg, eggnudler og grønnsaker.
      Classic Chinese braised beef with egg, eggnoodles and vegetable.

      Allergener: Hvete, Egg, Soya, MEDIUM SPICY

    • DESSERT

    • 100.SJOKOLADEFONDANT MED ISKREM

      139

      Hjemmelaget sjokoladefondant iskrem.
      Homemade chocolate fondant with milk ice cream.

      Allergener: Hvete, Melk, Egg, Peanøtter

    • 101.JORDBÆRSALAT

      119

      Jordbærsalat servert med hvit og mørk sjokolademousse tilsmakt Cointreau.
      Strawberry salad served with white & dark chocolate mousse with Cointreau.

      Allergener: Melk, Egg

    • 102.MANGO SAGO (LAV KALORI DESSERT, OG SUNT)

      129

      Laget med fersk mangosaus og tapioca-perler. Dette er en lav kalori og sunn dessert, som du vil ha hele året!
      A magic combo of fresh mango and tapioca pearls. A tasty dessert with low calories just as you want any time of the year!

    • 103.FRITERT BANANER

      119

      En klassisk dessert, serveres med iskrem.
      A classic dessert of fried banana served with ice cream.

      Allergener: Hvete

    • 104.FRITERT FERSKMELK

      98

      Fritert ferskmelk med jordbærsaus og vaniljeiskrem.
      Fried fresh milk with strawberry sauce and vanilla ice cream.

      Allergener: Hvete, Melk

    • BRUS

    • Coca Cola

      44
    • Cola Zero

      44
    • Fanta

      44
    • Sprite

      44
    • Olden Naturell / Sitron

      44
    • Eple Most

      44
    • Orju

      44
    • Iste

      44
    • KAFFE / COFFEE

    • Kaffe

      38
    • Espresso

      38
    • Caffè Latte

      44
    • Caffè Mocca

      44
    • Cappuccino

      44
    • Cortado

      40
    • Americano

      38
    • Irish Coffee

      98
    • Bailey`s Coffee

      98
    • Calypso Coffee

      98
    • ØL / BEER

    • Hansa 0,4

      86
    • Erdinger Weiss bier 0,5

      118
    • Erdinger alkoholfri 0,5

      86
    • Tsing Tao 0.33

      88
    • Kirin 0.33

      88
    • Tiger 0.33

      88
    • Heineken 0.33

      88
    • Corona Extra 0.33

      88
    • Pære Cider 0.33

      88
    • Bulmers Original 0.33

      118
    • Nøgne Ø, Asian Pale Ale 0.33

      98
    • Nøgne Ø Brown Ale

      98
    • Flora Ginger Ale, Northern 0.33

      98
    • Fjord Pale Ale, Northern 0.33

      98
    • COGNAC

    • Braastad XO

      129
    • Martell Cordon Bleu

      179
    • Hennesy XO

      189
    • Renault Carte Noire

      129
    • Meukow VS

      109
    • Otard VSOP

      134
    • Otard XO

      179
    • Laubade Armagnac

      129
    • WHISKY

    • Chivas Regal 18 yo

      129
    • Highland Park 12 yo

      98
    • Highland Park 18 yo

      134
    • Glenfiddich Solera Reserva 15 yo

      109
    • Glenfiddich 18 yo

      129
    • BRENNEVIN / SPIRITS

    • Vikingfjord

      89
    • Absolut

      89
    • Grey Goose

      98
    • Grappa

      98
    • Tequila Jose Cuervo

      89
    • Calvados Pays d'auge 15 ans

      114
    • Gin Bombay Sapphire

      89
    • Aquavit Bergens

      89
    • Cachaca

      89
    • Sake karaffel

      169
    • LIKØR / LIQUEURS

    • Bailey's

      79
    • Kahlua

      79
    • Cointreau

      79
    • Amaretto

      79
    • Jagermeister

      89
    • Fernet Branca

      89
    • Campari

      79
    • Gammel dansk

      79
    • Malibu

      79
    • Amarula

      79
    • RØDVIN / RED WINE

    • Bouchard Heritage du Conseiller Pinot Noir

      ( i glass kr 119 ) 545

      Frankrike

    • Domaine de la Janasse, Cotes du Rhone

      598

      Frankrike

    • Domaine Chanson, Pernard-Vergelesses, Les Vergelesses

      850

      Frankrike

    • Delas Crozes-Hermitage, Domaine Des Grande Chemins

      859

      Frankrike

    • Amarone della Valpolicella Classico, Domini Veneti

      ( i glass kr 148 ) 698

      Italia

    • Masi Amarone Della Valpolicella

      828

      Italia

    • Solatio del tani Chianti Classico

      585

      Italia

    • Fenocchio Barbera d`Alba Superiore

      574

      Italia

    • Viviani Valpolicella, Classico

      545

      Italia

    • Domini Veneti Valpolicella Classico Superiore

      ( i glass kr 119 ) 559

      Italia

    • La Cassetta Valpolicella Ripasso Classoco superiore

      598

      Italia

    • Dogajolo, Toscano, Carpineto

      ( i glass kr 105 ) 489

      Italia

    • Martoccia, Brunello Di Montalcino

      780

      Øvrige

    • Cantina Segreti Reserva

      ( i glass kr 119 ) 569

      Portugal

    • Gran Feudo Rioja

      578

      Øvrige

    • Great Wall

      485

      Kina

    • HVITVIN / WHITE WINE

    • Chablis, Laroche

      649

      Frankrike

    • Petit Chablis, Roland Lavantureux

      ( i glass kr 137 ) 578

      Frankrike

    • Sancerre, Lucien Crochet

      ( i glass kr 127 ) 528

      Frankrike

    • Domaine Chanson Pernand-Vergelesses Les Caradeux

      798

      Frankrike

    • Chablis Premier, Roland Lavantureux

      850

      Frankrike

    • Wiltinger Schwarsberg Riesling

      525

      Tyskland

    • Reichsrat Von Buhl Riesling Trocken

      589

      Tyskland

    • Dr. Burklin-Wolf Wachenheimer Riesling

      578

      Tyskland

    • Villa Wolf Wachenheimer Riesling dry

      569

      Tyskland

    • Weinhaus Der Stadt Mainz Rheinhessen Riesling Trocken

      ( i glass kr 119 ) 545

      Tyskland

    • Gini, Soave Classico

      545

      Italia

    • Domini Veneti Soave Classico

      ( i glass kr 98 ) 475

      Italia

    • The Crossings Sauvignon Blanc

      ( i glass kr 127) 559

      New Zealand

    • Cloudy Bay, Savignon Blanc

      680

      New Zealand

    • Great Wall, Medium Dry

      485

      Kina

    • ROSEVIN / ROSE WINE

    • Negro, Prima Rosa

      ( i glass kr 97 ) 485
    • DESSERTVIN / DESSERT WINE

    • Recioto della Valpolicella, Classico luigi Righetti

      ( i glass kr 109,- ) 498
    • Coteaux Du Layon, Moulin Touchais

      ( i glass kr 119 ) 648
    • MUSSERENDE & CHAMPAGNE

    • Clivus Prosecco Extra Dry

      ( i glass kr 119 ) 489
    • Deutz Brut Classic

      650
    • Deutz Blanc de Blancs

      1798
    • Cuvee William Deutz Brut

      1980
    • Moet & Chandon Brut

      750
    • Moet & Chandon Rose

      798
    • Veuve Clicquot Brut

      750
    • Veuve Clicquot Rose

      798
    • Dom Perignon Vintage

      2198
    • COCKTAILS & DRINKER / VIRGIN

    • RASPBERRY BRAMBLE

      119

      Gin, raspberry liquer, berries, lemon, syrup

    • ESPRESSO MARTINI

      119

      Kahlua, vanila vodka and shot of espresso

    • LYCHEE MARTINI

      119

      Vodka, Kwai Feh lychee liqueur, lime juice

    • MANGO MOJITO

      129 / 69

      Silver rum, fresh mint, mango and lime

    • FRENCH 69

      119

      Vodka, Raspbery liqueur, lemon juice prosecco

    • ELDERFLOWER BELLINI

      119

      Elderflower liqueurj, apple juice, lime juice, prosecco

    • CHINESE MULE

      119

      Vodka, Lychee liqueur, fresh Ginger, Coriander seeds, Ginger Ale